"Troue is gjin Twamanswurk"

Graag zijn we jullie partner in het dromen en realiseren van dié onvergetelijke dag! Met verschillende stijlvolle feestzalen in sprookjessfeer, uitgebreide culinaire mogelijkheden en totaalverzorging zowel bij ons als op locatie.

Trouwlocatie

Bij ‘De IJsherberg’ beschikken we over verschillende zalen die ingericht kunnen worden voor de perfecte TrouwLocatie. Met een zaal helemaal in sfeer maken we jullie dag onvergetelijk. We hebben een zaal die geschikt is tot 100-150 gasten. En een zaal die geschikt is voor 150+ personen. 

Huwelijks- en Kerkelijke Ceremonie

Het JA-woord ook bij ons geven? Bij ons kunt u ook de ceremonie houden. Zowel de Kerkelijke Ceremonie als de Huwelijks ceremonie kan bij ons worden verzorgt. Dit kan zowel in de zaal plaatsvinden evenals bij mooi weer buiten. 

Bruidstaart en Borrel

Nadat het JA-woord is gegeven is het natuurlijk tijd voor de Bruidstaart. In Samenwerking met Bakkerij v/d Bijl wordt jullie droomtaart gemaakt en op de grote dag bij ons afgeleverd. Een afspraak hiervoor kan dan gemaakt worden. Wij kunnen eventueel mee naar deze afspraak mocht die gewenst zijn. Ook is er ruimte voor het maken van Foto’s en kan er een toast met elkaar uitgebracht worden

Buffet 

Ook kunnen we een heerlijk buffet voor jullie verzorgen. Deze kunnen jullie zelf samenstellen of neem een kijkje tussen de arrangementen voor een Buffet, BBQ of Diner. 

Feestavond

Na het Diner is het natuurlijk tijd voor een feestje. De andere gasten kunnen feestelijk worden onthaald met Oliefakkels en een Vuurkorf. 
Starten met koffie en een klein Gebakje of gelijk aan een borreltje. Alles is mogelijk! 

Voor een complete offerte neem gerust contact met ons op en wij maken vrijblijvend een offerte voor jullie dag!