Groepen

Ontvang uw gasten bij ons in "De IJsherberg". Van 10 tot 1000 personen; voor elke gelegenheid hebben we een zaal én offerte op maat.  Graag bespreken we samen de wensen en de mogelijkheden 
om tot een passend voorstel te komen.

Een greep uit de Voordelen:
- Ruime Parkeermogelijkheden vlak naast het gebouw
- De Binnenstad van Dokkum is op korte loopafstand
- Diverse Zalen met goede (zakelijke) Faciliteiten
- Ook ingericht voor Mindervaliden inclusief aangepast Toilet
- Combinaties met doe-activiteiten Binnen en Buiten

Feestlocatie

Is er iets te vieren? “De IJsherberg” beschikt over verschillende Zalen die goed aansluiten bij verschillende wensen. Combineer uw feest met heerlijke Hapjes en Gerechten. Geniet van een heerlijk buffet of informeer naar de andere mogelijkheden. 

- Lunch en Brunch
- High Tea 
- Borrel en/of Feestavond
- Buffetten, BBQ en Diner
- Uitvaart en Condoleances 

Lunch en Brunch 

Wilt u komen Lunchen of Brunchen bij “De IJsherberg” voor groepen is dit zeker mogelijk. Een Lunch of Brunch kan worden gepresenteerd in buffetvorm of uitgeserveerd worden aan tafel. Er zijn verschillende opties mogelijk voor zowel koude als warme gerechten. Kijken wat de mogelijkheden zijn? Hieronder vindt u de verschillende arrangement. Wij kunnen ook een offerte op maat maken. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden!

High Tea 

Er is ook een mogelijkheid om een High-Tea te reserveren. Een variatie van Verschillende Zoete en Harige lekkernijen zorgen voor een gezellige middag met vrienden of familie. 
 Reserveer tijdig om met vrienden en/of familie te genieten van een heerlijk high tea. Bekijk hieronder de mogelijkheden. 

Borrel of Feestavond 

Een lekkere borrel op ons terras in de zomer of een gezellig feestje in de zaal? Tijdens een Borrel of Feestavond is het mogelijk om te gaan voor een All-in Arrangement of op basis van turven. We beschikken over verschillende hapjes-arrangementen om de avond compleet te maken. 

Buffetten, BBQ en Diner

De avond compleet maken door het toevoegen van een diner valt ook onder de mogelijkheden. Voor groepen vanaf 15 personen hebben we verschillende buffetten die gekozen kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een BBQ of een Diner gepresenteerd bij jullie op tafel. 

Uitvaart en Condoleance 

Van een ingetogen koffie en thee arrangement tot een lunch, Wij dragen graag bij aan iemands laatste afscheid. Onze locatie beschikt over meerdere zalen waarbij het afscheid en condoleance gescheiden zouden kunnen plaats vinden.

Samen met de uitvaartbegeleider ontzorgen wij de familie en organiseren wij het afscheid met respect voor jullie wensen. Wij dragen graag bij aan een mooi afscheid Wij nodigen u graag uit op locatie om de mogelijkheden te bespreken voor de nazit na de uitvaart.